Відкриття точки продажу морозива – бізнес ідея, яка дарує людям радість

Відкриття точки продажу морозиваОсь і літо вже майже прийшло, найулюбленіша пора року майже для кожного жителя нашої країни. У нашому місті велика кількість різних парків і скверів, де збираються багато народу. Ось на них ми і зароблятимемо. Сьогоднішньою темою для обговорення буде – бізнес на морозиві.

Організувати такий бізнес є справою не складною. Вкладень буде потрібно по мінімуму, а лише кмітливість і відмінний літній настрій. Адже як казав один чоловік: “кращий бізнес той, який дарує людям радість”. Давайте спробуємо подарувати людям радість, хоча б за допомогою такого простого способу, як морозиво.

Літо – це пора відпусток, хочеться побалувати себе відпочинком і ні в чому собі не відмовляти. Але ми сьогодні будемо не відпочивати, а будемо вчитися заробляти, і літо виявляється ідеальним сезоном для відкриття власного міні-бізнесу.

Саме літній сезон дарує нам можливість для втілення різних бізнес ідей, при цьому не вимагаючи колосальних фінансових вкладень.

Мабуть, одним з найпростіших і доступних бізнесів в літній сезон, є продаж морозива і прохолодних напоїв.

Морозиво можна продавати з кіосків, наметів, морозильників під парасольками або в різних кафешках. Але ми порадимо для початку, найпростіший спосіб з найменшими проблемами – торгівля морозивом з морозильників.

Щоб розпочати свій бізнес на морозиві вам необхідно:

  • Зареєструватися як фізична особа – підприємець.
  • Придбати морозильну камеру. Нова коштує близько 500 $, але хто забороняє Вам придбати б/у камеру, яка удвічі скоротить витрати. Ще необхідно придбати велику парасольку від палючого сонця і можливих опадів.
  • Узгодити з місцевою владою місце для відкриття торгової точки.
  • Отримати дозвіл санепідемстанції і санітарну книжку продавця морозива.
  • Підібрати вигідне місце для торгівлі: парки, сквери, ринки, зупинки, пляжі.

Бізнес на морозиві: Чим хороша вулична точка?

Вона всесезонна. Влітку торгуєте морозивом і різними прохолодними напоями, а в зимовий сезон можна торгувати в ній напівфабрикатами.

Чистий прибуток від продажу морозива для однієї торгової точки, приблизно близько 10 тисяч гривень на місяць. Для того, щоб збільшити прибуток, необхідно побудувати мережу з декількох торгових точок, в якій буде не менше 10-15 точок з продажу морозива. У цьому випадку, ваш прибуток зросте в кілька разів, і складе близько пів мільйона гривень за сезон.

Торгувати морозивом з морозильника вважається одним з найбільш вигідних видів бізнесу – роздрібна націнка доходить до 150-200%. Витрати на створення однієї торгової точки з продажу морозива з холодильника окупаються на протязі кількох літніх днів. А в решту часу, Ви починаєте працювати собі в кишеню. За один сезон вона може принести прибуток, який окупить всі ваші витрати на роки вперед.

Збагнувши всі секрети, тонкощі ведення бізнесу в цьому напрямку, пропоную розширити свій бізнес і реалізувати виробництво і продаж м’якого морозива. А надалі є можливість відкрити невелике власне кафе. Завжди складно робити перші кроки при відкритті будь-якого бізнесу, але бізнес, який несе радість і позитивні емоції людям, від початку буде приречений на успіх.


Сподобалась ідея бізнесу? Розкажи друзям, підтримай проект:

Ще більше цікавих ідей для бізнесу:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *