Ось і літо вже майже прийшло, найулюбленіша пора року майже для кожного жителя нашої країни. У нашому місті велика кількість різних парків і скверів, де збираються багато народу. Ось на них ми і зароблятимемо. Сьогоднішньою темою для обговорення буде – бізнес на морозиві.
Організувати такий бізнес є справою не складною. Вкладень буде потрібно по мінімуму, а лише кмітливість і відмінний літній настрій. Адже як казав один чоловік: “кращий бізнес той, який дарує людям радість”. Давайте спробуємо подарувати людям радість, хоча б за допомогою такого простого способу, як морозиво.
Літо – це пора відпусток, хочеться побалувати себе відпочинком і ні в чому собі не відмовляти. Але ми сьогодні будемо не відпочивати, а будемо вчитися заробляти, і літо виявляється ідеальним сезоном для відкриття власного міні-бізнесу.
Саме літній сезон дарує нам можливість для втілення різних бізнес ідей, при цьому не вимагаючи колосальних фінансових вкладень.
Мабуть, одним з найпростіших і доступних бізнесів в літній сезон, є продаж морозива і прохолодних напоїв.
Морозиво можна продавати з кіосків, наметів, морозильників під парасольками або в різних кафешках. Але ми порадимо для початку, найпростіший спосіб з найменшими проблемами – торгівля морозивом з морозильників.
Щоб розпочати свій бізнес на морозиві вам необхідно:
- Зареєструватися як фізична особа – підприємець.
- Придбати морозильну камеру. Нова коштує близько 500 $, але хто забороняє Вам придбати б/у камеру, яка удвічі скоротить витрати. Ще необхідно придбати велику парасольку від палючого сонця і можливих опадів.
- Узгодити з місцевою владою місце для відкриття торгової точки.
- Отримати дозвіл санепідемстанції і санітарну книжку продавця морозива.
- Підібрати вигідне місце для торгівлі: парки, сквери, ринки, зупинки, пляжі.
Бізнес на морозиві: Чим хороша вулична точка?
Вона всесезонна. Влітку торгуєте морозивом і різними прохолодними напоями, а в зимовий сезон можна торгувати в ній напівфабрикатами.
Чистий прибуток від продажу морозива для однієї торгової точки, приблизно близько 10 тисяч гривень на місяць. Для того, щоб збільшити прибуток, необхідно побудувати мережу з декількох торгових точок, в якій буде не менше 10-15 точок з продажу морозива. У цьому випадку, ваш прибуток зросте в кілька разів, і складе близько пів мільйона гривень за сезон.
Торгувати морозивом з морозильника вважається одним з найбільш вигідних видів бізнесу – роздрібна націнка доходить до 150-200%. Витрати на створення однієї торгової точки з продажу морозива з холодильника окупаються на протязі кількох літніх днів. А в решту часу, Ви починаєте працювати собі в кишеню. За один сезон вона може принести прибуток, який окупить всі ваші витрати на роки вперед.
Збагнувши всі секрети, тонкощі ведення бізнесу в цьому напрямку, пропоную розширити свій бізнес і реалізувати виробництво і продаж м’якого морозива. А надалі є можливість відкрити невелике власне кафе. Завжди складно робити перші кроки при відкритті будь-якого бізнесу, але бізнес, який несе радість і позитивні емоції людям, від початку буде приречений на успіх.
Бред, націнка складе 20-30% максимум , уяви собі , якщо брати морозиво по 12 грн найдешевше зараз то 200% то по 36 грн в стаканчику не будуть купляти а є і а стаканчику по 18 грн найдешевше я пишу ціни по яким дають товар в магазини я працював торговим на морозиві , знаю ціни , то якщо 18 грн морозиво і + націнка твоя то буде 54 морозиво таке як каштан. Ха ха ха